Integritetspolicy

Vi vill att du ska känna dig trygg som kund hos oss och veta att vi värnar om din personliga integritet och eftersträvar en hög nivå av dataskydd (t.ex. skulle vi aldrig sälja dina personuppgifter till ett annat företag). Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder din personliga information. Den beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Det är viktigt att du tar del av och förstår integritetspolicyn och känner dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter.

En ny EU-förordning GDPR, General Data Protection Regulation, börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018. Du kan läsa mer om GDPR på Datainspektionens webbsida, www.datainspektionen.se. Skyddet för din personliga integritet stärks och vårt fortsatta förbättringsarbete kan du ta del av i Vår integritetspolicy. Information och senaste versionen finns uppdaterad och publicerad i Vår Integritetspolicyn på våra hemsidor www.manssons.se (för återförsäljare) och www.yankeecandle.se (för privatpersoner).

Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor på info@manssons.se (för återförsäljare) och kund@yankeecandle.se (för privatpersoner).

Läs vår integritetspolicy här